Om oss

Erfaren och professionell begagnatbilhandlare.

SGS Bilar AB

Om SGS Bilar AB


Bilhandlare i Strängnäs med många års erfarenhet inom fordonsbranschen.

Vi på SGS Bilar är din pålitliga bilhandlare i Strängnäs. Upptäck kvalitet och bekvämlighet med vårt utbud av begagnade bilar, nära Eskilstuna och Stockholm. En smidig bilaffär väntar dig!

Vi på SGS Bilar är din pålitliga bilhandlare för begagnade bilar i Strängnäs, med bekväm närhet till Eskilstuna och Stockholm. Hos oss strävar vi efter en smidig och bekymmersfri bilaffär utan onödigt krångel.

Vi är passionerade för kvalitet och service, vilket har cementerat vår ställning som den förtroendeingivande bilhandlaren i området. Letar du efter en pålitlig begagnad bil? Vårt varierade utbud av noggrant inspekterade bilar, med närhet till både Eskilstuna och Stockholm, är redo för nya äventyr på vägarna.

Vi förstår vikten av en sömlös bilaffär. Varje begagnad bil i vårt sortiment är garanterat i toppskick efter noggranna inspektioner och reparationer.

Med vår långa erfarenhet i branschen erbjuder vi professionell rådgivning och support. Vi strävar efter att vara din lokala partner för begagnade bilar i Strängnäs, med smidig närhet till Eskilstuna och Stockholm.

Så om du letar efter en begagnad bil utan krångel, kom och besök oss på SGS Bilar. Vi ser fram emot att guida dig till den perfekta bilen för dina behov.

SGS Bilar

Letar du efter en ny begagnad bil eller vill du få hjälp att sälja din bil så hör av dig till oss redan idag.